Οι πελάτες μας έχουν την επιλογή να πληρώσουν για τα προϊόντα που θα αγοράσουν με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

Με αντικαταβολή
Οι πελάτες μας μπορούν να ξοφλήσουν την παραγγελία τους - κατά την παράδοση στο χώρο τους- πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Μετρητά

Οι πελάτες μας μπορούν να ξοφλήσουν την παραγγελία τους καθώς και οποιαδήποτε άλλη συμφωνημένη χρέωση στα ταμεία του καταστήματός μας, πληρώνοντας σε μετρητά.

Πιστωτική Κάρτα

Μπορούν ακόμη να  πληρώσουν με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και American Express.

Με μηνιαίες δόσεις

Η εταιρία μας προσφέρει ένα τρόπο πληρωμής που  χαρίζει ευκολία προσαρμοσμένη στα μέτρα των πελατών μας. Οι πελάτες μας μπορούν να πληρώσουν  -μέσω πιστωτικής κάρτας- σε μηνιαίες δόσεις  αφού συμφωνήσουν με τους υπεύθυνους του καταστήματος για τις δόσεις και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστούν για την αποπληρωμή.
Επιστροφές

Οι πελάτες οφείλουν κατά την παραλαβή να ελέγξουν τα προϊόντα για να επιβεβαιώσουν ότι το προϊόν που αγόρασαν είναι σε άριστη κατάσταση. Στην περίπτωση που υπάρχουν τυχόν ελαττώματα στο προϊόν, δικαιούνται να το επιστρέψουν εντός δεκαπέντε (15) ημερών αφού παρουσιάσουν το τιμολόγιο αγοράς του προϊόντος.

Βασική προϋπόθεση για επιστροφή είναι ότι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην είναι χτυπημένο ή σε κακή κατάσταση και περιλαμβάνει όλα τα αξεσουάρ και τα κουτιά συσκευασίας.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική κατάσταση στην οποία αγοράστηκε, η εταιρία μας έχει δικαίωμα να μην αποδεχτεί το προϊόν.

Η εταιρεία μας οφείλει να αντικαταστήσει σε σύντομο χρόνο το ελαττωματικό προϊόν με νέο. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων αλλά μπορείτε να ανταλλάξετε το προϊόν σας με άλλα προϊόντα αντίστοιχης αξίας.

Στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, η ακύρωση μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή με αποστολή email πριν  από την αποχώρηση των προϊόντων από το κατάστημα.