Η εταιρία MCA Ideal Home Electric είναι μια αξιόπιστη και παγκυπρίως αναγνωρισμένη εταιρία ηλεκτρικών ειδών που εδράζεται στην Λεμεσό. Υφίσταται στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών από το 1996. Το κατάστημα στη Λεμεσό στεγάζεται σ’ ένα τριώροφο, μοντέρνο κτήριο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ανερχόμενα ονόματα στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών στην Κύπρο. Ασχολείται παράλληλα με τη χονδρική πώληση  προϊόντων, εντός και εκτός Κύπρου.

Η εταιρία παρέχει μια μεγάλη γκάμα από επώνυμα προϊόντα όπως LG, Sony, Samsung,  Bosch, AEG, Kenwood, Remignton, Philips, Russel and Hobbs και άλλες γνωστές μάρκες και κατέχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των κλιματιστικών Aux. Εμπορεύεται ηλεκτρικές συσκευές εικόνας και ήχου (τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, dvd), οικιακές συσκευές (καφετιέρες, βραστήρες, τοστιέρες και όλες τις μικροσυσκευές), λευκές συσκευές (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, στεγνωτήρια, εντοιχιζόμενες συσκευές), συσκευές προσωπικής φροντίδας (αποτριχωτικές μηχανές, βούρτσες-ψαλίδια, κοπτικές μηχανές, σεσουάρ), κλιματιστικά,  τηλέφωνα και άλλα.

Η 18ετής παρουσία μας στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών μας διασφαλίζει την εμπειρία και τις γνώσεις ώστε να μπορούμε με σιγουριά να σας προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η εταιρία επίσης διαθέτει άρτια ειδικευμένους τεχνικούς που παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρικών μας συσκευών.

Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι  η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας και η άμεση εξυπηρέτησή του,  γι’ αυτό και σύνθημά μας είναι: «Η ποιότητά μας σας δίνει δύναμη».

 

Ωράριο καταστήματος:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9:00 – 6:30 (χειμερινό ωράριο)

                                                     9:00 – 7:30 (καλοκαιρινό ωράριο)

Τετάρτη και Σάββατο: 9:00 – 1:30 (ολόχρονα)